Een goede zwemleraar laat zijn cursisten niet verzuipen

Een goede zwemleraar laat zijn cursisten niet verzuipen!

Ben jij een professional die gevonden wil worden door nog meer klanten? Kost acquisitie je veel tijd? Wil je sneller meer klanten? Zou je liever hebben dat de klant jou vindt in plaats van andersom?

Dat kan! Als praktische, no-nonsense marketeer laat ik je graag ervaren hoe je in jouw markt een vanzelfsprekende speler wordt. Verderop vertel ik je hoe…

Je onderscheidend vermogen

Ik leer mijn klanten altijd te focussen op die dingen die hen anders maken dan hun concullega. Die hen authentiek zichzelf laten zijn, waardoor ze de juiste klanten aantrekken. Vandaag vertel ik je graag wat míj onderscheidt van andere online marketeers.

Ik ben betrokken. Ik verdiep me in jouw bedrijf en in je doelgroep, zodat ik je goede, direct toepasbare adviezen kan geven.

Ik ben meedenkend. Loop je even vast dan kan je altijd met me sparren.

Ik ben deskundig. Ik werk al ruim 20 jaar in het marketingvak. Ik deel graag mijn expertise met jou zodat jij ook meer kennis krijgt over online marketing en personal branding.

No-nonsense. Ik praat gewoon Nederlands en zal je niet vermoeien met ingewikkelde en spannend klinkende marketingtermen. Duidelijk en begrijpelijk, dat vind ik belangrijk.

Ik laat je niet verzuipen! Bij mij leer je altijd theorie én praktijk. Want de theorie is prachtig, maar de praktijk is altijd weerbarstiger. Door te doen krijg je direct ervaring.

Wat levert Personal Branding en online marketing jou op?

  • Je kunt duidelijk omschrijven wie je bent en wat je doet. Het voordeel? Je wordt beter zichtbaar en trekt moeiteloos de juiste klanten aan.
  • Je krijgt in beeld wat jou onderscheidt van je concullega’s
  • Anderen zullen zich jou beter herinneren omdat ze precies begrijpen wat je doet. Ze zullen je hierdoor sneller aanbevelen bij anderen.
  • Je weet welke online marketing voor jou het meest geschikt is om toe te passen.
  • Je potentiële klant weet je gemakkelijker te vinden
  • En voor iedereen is het duidelijk wie je bent en wat je doet.

Wil je ook leren zwemmen zonder bandjes?

Ik heb super interessante programma’s waarin jij leert hoe je beter zichtbaar wordt, zodat je ideale klant jou vindt.

Kom naar me toe voor een gratis marketing adviesgesprek of 1-op-1 traject. Ga met me op reis om van een afstand aan je bedrijf te werken, of ga voor de omzetboost.

Het is belangrijk dat je op het juiste niveau instapt. Daarom maak ik graag tijd vrij om telefonisch met je door te nemen welk programma het beste aansluit op jouw situatie. Ben je nieuwsgierig? Mail me om een (gratis) telefonische afspraak in te plannen. Ik verheug me op een nadere kennismaking.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation