zichtbaar zijn in de vakantie

Ben je wel zichtbaar in de kerstvakantie?

De feestdagen staan voor de deur. Tijd om te genieten van je vrije tijd, je gezin, je familie, lekker eten, een boswandeling, vakantie, noem maar op. Heerlijk even niets hoeven.

Toch hoor je een stemmetje in je hoofd die je vertelt dat je als ondernemer eigenlijk nooit vrij mag zijn. Stel je voor dat je net een belangrijke klant misloopt of dat iemand op de sociale media gaat zoeken naar iemand zoals jij, en jij bent net even offline…? Weg rustig genieten met de feestdagen…

Zichtbaar zonder te werken

Zo hoeft het niet te gaan. Je kunt namelijk goed zichtbaar zijn tijdens de feestdagen zonder te werken. Hoe? Door te plannen. Ik ben zelf op dit moment op vakantie, en toch ontvang je mijn e-zine. Dit heb ik ingepland in mijn mailingsysteem.

Maar wist je dat je ook op Facebook berichten kunt inplannen? Heel eenvoudig. In plaats van op de knop ‘publiceren’ te klikken, klik je op het kleine pijltje ernaast. Je kiest dan een dag en tijdstip dat voor jou (en je doelgroep!) het meest geschikt is.

Hoe plan je dan berichten in op LinkedIn, Instagram, Facebook. Pinterest et cetera? Dat kan je doen door een account aan te maken op platforms als Hootsuite.com of Buffer.com. Kijk er maar eens naar. Echt heel handig om te gebruiken en niet echt ingewikkeld.

Wil je nog meer tips ontvangen?

Bijvoorbeeld over

  • Hoe je zichtbaar kunt zijn zonder (op dat moment) te werken?
  • Hoe je altijd als expert in je vakgebied gezien wordt?
  • Onderwerpen paraat hebben voor je blogs en sociale media?

En wil je groeien met je omzet? Geef je dan op voor ‘Omzetboost door zichtbaarheid’. We starten op begin van het nieuwe jaar met een kleine groep professionals die intensieve begeleiding willen van mij, maar ook elkaar willen helpen en inspireren met hun ervaring.

Voor nu wens ik je hele gezellige dagen toe en een succesvol, gelukkig en gezond nieuw jaar. Ik spreek je snel weer 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation