Jij als Sterk merk door Personal Branding

Wie doet het voor jou?

Deze maand rond ik weer een traject af van het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’. Ontzettend leuk om, in dit geval met twee vrouwen, te werken aan hun bedrijf en hun online zichtbaarheid.

Op 23 november start ik met een nieuwe ronde van dit programma.
Ik ben benieuwd welke ondernemers deze keer mee gaan doen. Want de groep bepaalt voor een groot deel hoe de dagen verlopen. Dit komt omdat ik graag wil dat alles wat geleerd wordt ook blijft hangen. Dat het beklijft, zodat je thuisgekomen niet opnieuw hoeft te bedenken, hoe zat het ook alweer? Dit betekent dat we veel met elkaar sparren en met elkaar de successen, maar ook de hindernissen delen.

Je stapt natuurlijk niet zomaar in een traject van 6 maanden dat ook nog eens ruim 4.000 euro kost. Ik begrijp dat als geen ander. 
Toen in 2014 mijn man onverwachts geen baan meer had, werd ik best nerveus. Straks moet ik het in mijn eentje verdienen. Jeetje, nu nog beter mijn best doen en spaarzaam omgaan met de financiën, dacht ik. Totdat ik door een klant werd meegenomen naar een evenement van een bekende businesscoach, Laura. Ik was echt onder de indruk van wat ik allemaal opstak. Terwijl ik dacht dat ik alles al wist en heel goed deed… Toen ze halverwege het evenement met een aanbod kwam, heb ik heel even getwijfeld, snel de plussen en minnen op een rij gezet, een gesprek aangevraagd en JA gezegd. Ja tegen een jaar lang bijeenkomsten, tegen begeleiding, tegen sparren met collega-ondernemers, tegen mezelf tegenkomen, tegen wielen opnieuw uitvinden en zaken implementeren, tegen een investering van 10.000 euro… en het was het beste dat ik voor mijn ontwikkeling als ondernemer heb gedaan. Ik heb zóveel geleerd, over mezelf, van de andere deelnemers en van de coach natuurlijk. En alles wat ik toen heb geleerd leer ik ook weer aan mijn klanten. Het heeft me ‘rijker’ gemaakt en naast mijn kennis over marketing ook veel geleerd over hoe je klanten kunt begeleiden en coachen.

Ik gun het je om ook te groeien met je business en te ervaren hoe je door online marketing en Personal Branding meer omzet haalt zonder harder te werken. Daarom bied ik je een gratis coachingsgesprek van 30 minuten aan om over je business en marketing te praten. Door op deze link te klikken, kom je in mijn agenda terecht en kun je het gesprek direct inplannen.

Daarnaast bied ik jou, {relation.firstName}, als trouwe lezer van mijn e-zine, een korting aan van 500 euro als je je voor 15 november aanmeldt als deelnemer aan het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’Hiermee komt je investering op 3.997 euro. En je weet, de fiscus betaalt je een groot deel van deze investering terug.

Ik spreek je graag.

Hieronder een kort filmpje van een van de deelnemers in de huidige groep, Marja. Ze vertelt over haar ervaring. Fijn dat iemand dat voor je doet, een testimonial geven. Wie doet dat voor jou?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation