vip dag online marketing en personal branding voor zp'ers

Weet jij wél hoe je jezelf online moet presenteren?

Ik kom elke week wel één of twee voorbeelden tegen van ondernemers die echt veel omzetkansen laten liggen. De oorzaak kan van alles zijn. Bijvoorbeeld de startende kenniswerker die denkt dat hij vanwege zijn/haar expertise echt geen website nodig heeft. Of de kleine ondernemer die aan zit te hikken tegen een kleine investering die hij/zij binnen drie weken met tijdwinst terugverdient.

Maar ik denk vooral aan zelfstandige professionals die niet weten hoe ze zichzelf moeten presenteren. Die opgaan in de massa in plaats van zich te laten zien. Ze zijn onzichtbaar voor hun prospects en merken dat het maar niet lukt om de omzet te halen die ze wensen. Dat kan echt anders! Maak jezelf zichtbaar! Kom met je kop boven het maaiveld uit en laat jezelf zien.

Mensen willen heel graag weten met wie ze zaken doen. In de huidige online wereld gaat het erom dat mensen je leren kennen zoals je bent. Als ze geregeld wat van je zien/lezen of horen (vijf tot zeven keer is echt wel nodig), gaan ze je waarderen. Of niet, maar dat is niet erg. Want je houdt altijd die prospects over die goed bij jou passen. Als deze prospects dan ook nog vertrouwen krijgen in jouw kennis dan worden ze klant. Maar eerst moet je zichtbaar worden. Want als dat niet lukt, dan word je niet gevonden.

Wil je weten hoe jij zichtbaar wordt voor je klant?

Download dan nu gratis het e-book ‘3 eenvoudige stappen om beter online zichtbaar te worden’ zodat de klanten jou gaan bellen in plaats van andersom.

 

Veel succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation