Webinar over Personal Branding

Hoe kan ik jou helpen?

Je volgt al een tijdje mijn blogs en berichten en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop oprecht dat je iets aan mijn artikelen hebt en dat je ze kunt implementeren binnen je bedrijf.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er speelt bij mijn klanten en lezers, en daarom heb ik iets bedacht: een prijsvraag. De hoofdprijs? Een gratis webinar. En waarover? Dat bepalen mijn lezers!

Dit jaar heb ik al een aantal keer een webinar gegeven met als titel – ‘meer omzet door Personal Branding’ – 3 stappen om een sterk merk te worden zodat de klanten jou gaan bellen in plaats van andersom.

Ik heb hier veel positieve feedback op ontvangen. Dit webinar is nu 24/7 gratis online te bekijken. Hoog tijd dus voor een volgende versie.

Win een gratis webinar over het onderwerp dat jou bezighoudt

Mijn vraag is: waar loop jij tegenaan als we het hebben over online marketing? En over zichtbaar zijn? Heb je moeite om keuzes te maken qua inzet van sociale media? Stoei je uren met het schrijven van teksten? Heb je tijdgebrek? Komen mensen naar je toe voor zaken die je eigenlijk niet doet? Wil je graag minder tijd kwijt besteden aan het zoeken naar klanten, maar weet je niet hoe?

Ik hoor graag van je waarmee ik jou een zet in de goede richting kan geven. Het meest gevraagde onderwerp behandel ik dan in een nieuw webinar. Ik hou je daarvan op de hoogte.

Alvast bedankt voor je reactie. Ik zie je online J

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation