Voldoende omzet door online zichtbaarheid

Waaattt! Zoveel????

Als trainer, coach of consultant werk je vaak met een uurtarief. Doe jij dat ook? Dan heb je vast weleens van een klant of prospect te horen gekregen dat je uurtarief veel te hoog is. Wat heb je toen gedaan?

  • Heb je toen direct korting gegeven?
  • Gaf je stamelend toe dat het inderdaad wel een hoog uurtarief was? Want wie ben je nou eigenlijk om zulke prijzen te vragen?
  • Ging je, toen je de opdracht had gekregen, minder tijd noteren dan je nodig had?
  • Of hield je je rug recht en legde je uit dat als men kwaliteit wil, men ook voor kwaliteit moet betalen?

Hoe voorkom je dit soort netelige situaties?

Heel eenvoudig, door je diensten te verpakken als producten. Op het moment dat jij een product presenteert en daarin precies aangeeft wat het de koper allemaal oplevert, mopperen klanten nooit meer over hoeveel jij daarmee per uur verdient. Je lost tenslotte hun probleem op.

Ik bied zelf ook een aantal producten aan, onder andere de ‘workation’. Tijdens deze workation besteden we uitgebreid aandacht aan hoe je van je diensten producten maakt. (En natuurlijk leer ik je nog veel meer, maar daar gaat het nu niet over.)

Ik ben van mening dat de workation interessant is voor iedere ondernemer die nieuwe stappen wil zetten met zijn onderneming. Waarom? Omdat het goed is om met een helikopterview naar je bedrijf te kijken. Omdat het goed is om te leren van een expert die zelf ook ondernemer is. En omdat het goed is om te sparren met gelijkgestemden. En dat allemaal terwijl je niet wordt afgeleid door allemaal dagelijkse beslommeringen.

Wil je ook ervaren hoe het is om ‘afstand’ te nemen van je bedrijf? Om een interessant productaanbod te formuleren waardoor je klanten nooit meer zeggen dat het te duur is? Om te bedenken wat je wilt veranderen in je bedrijf en wat juist niet? Om te focussen op betere online zichtbaarheid voor meer omzet? Ga dan mee op ‘workation naar Spanje’.

Er zijn diverse data waaruit je kunt kiezen. Zowel dit najaar als volgend voorjaar. Heb je een specifieke datum in gedachten en staat deze er niet bij? Neem contact met me op en we gaan kijken wat we kunnen regelen.

Workation in Spanje. Werken aan je bedrijf ipv voor je bedrijf.

Waaattt! Zo veel korting ????

Jouw investering voor deze 4-daagse training is normaliter €1.997. Beslis je vóór 1 december dat je in 2024 meegaat, dan krijg je maar liefst 10% korting en betaal je slechts €1.797,30 excl. btw. Neem je een (zaken)partner mee, dan betaal je nu tijdelijk samen €2.697,30! Dit is dus maar €1.348,65 per persoon. En de bonusdag is gratis als je voor 1 december beslist!

Sluit ook aan want het is goed voor jou en je bedrijf.

Bel me gerust als je hier vragen over hebt: 06-54626631.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation