Ik liep er al een tijdje aan te denken. Eigenlijk zou ik echt ook eens moeten… maar iets hield me tegen…

Eindelijk heb ik de grote stap gezet: ik heb drie filmpjes van mezelf laten opnemen. Phoe, spannend hoor! Maar het viel uiteindelijk ontzettend mee! Ik had alle vertrouwen in het script, want dat had ik met videomaakster Noortje Janmaat geoefend. Ook de locatie bekeken we vooraf samen en ze gaf me veel tips. Ik ben nu heel blij en trots dat ik de filmpjes heb laten maken. De filmpjes staan nu op mijn website en ik gebruik ze geregeld op mijn sociale media kanalen.

Maak jezelf nog beter zichtbaar

YouTube en Google zijn één en dezelfde partij. Als je goed gevonden wordt op YouTube, dan zal Google je daarvoor belonen en vice versa. Door op de juiste manier je filmpje op YouTube en je website te koppelen, word je dus beter gevonden en beter zichtbaar. Daarnaast zijn veel mensen visueel ingesteld, ze hebben niet het geduld om lange teksten te lezen. Een filmpje op je website biedt hiervoor uitkomst.

Omzetboost door zichtbaarheid

De samenwerking met Noortje Janmaat van ‘Verdienen met video‘ was ook direct een try-out voor me, want zij verzorgt een dagdeel van mijn programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’.  Tijdens dat programma gaan we veel dieper in op hoe jij jezelf kunt onderscheiden in de markt van trainers, coaches en consultants. We werken aan je authenticiteit en zorgen dat je herkenbaar wordt voor je klant. Ook gaan we in op hoe je een boost kan maken met je omzet. Het programma duurt circa 6 maanden. In deze periode geef ik je onder andere inzicht in:

  • Wie de klant is die het beste bij je past
  • Wat jouw eigen authentieke onderscheidende vermogen is
  • Hoe je een expertstatus kunt bereiken
  • Wat de kracht is van tekst en hoe die in te zetten
  • Wat het belang is van goede foto’s
  • Hoe je video’s kan maken waarmee je gevonden gaat worden
  • Welke marketingtools er allemaal zijn en hoe die in te zetten binnen jouw bedrijf
  • Hoe je door zoekmachineoptimalisatie (seo) hoger staat in de zoekresultaten
  • Hoe je betere prijzen kunt vragen en meer omzet zult behalen

Ben jij zelfstandig trainer, coach of consultant en worstel je met hoe je kan doorgroeien met je omzet en/of met het vinden van goede klanten? Dan is dit voor jou een interessant programma om te boeken. Voor meer informatie kijk je hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation