TIP 2: Laat jezelf zien zoals je echt bent!

Vandaag ontvang je de 2e tip in de serie van 5. We gaan nu verder in op jou!

TIP 2: Laat jezelf zien zoals je echt bent!

Iedereen heeft al een persoonlijk merk. Het is je vingerafdruk, je dna. Het is een combinatie van uitstraling, persoonlijkheid, identiteit, opleiding, kennis, ambitie, talent, passie, imago en de indruk die je geeft… Eigenlijk is het dat wat anderen van je zeggen als jij de kamer uit bent.

Maar, is dat wel wat je wilt dat mensen in je zien? Het is heel verstandig om dicht bij jezelf te blijven als je het hebt over Personal Branding anders val je snel door de mand. Maar je kan je merk natuurlijk wel beïnvloeden. Dit doe je door goed na te denken over jouw onderscheidende vermogen ten opzichte van anderen in je branche. En door op die dingen de aandacht te vestigen die jij belangrijk vindt. Dit zijn je drijfveren of kernwaarden.

Gunnen

Een belangrijk deel van zaken doen is de gunfactor. Mensen gunnen jou de opdracht omdat ze je aardig vinden, een klik met je hebben. Dit kan komen door hoe je eruit ziet, maar ook door de taal die je gebruikt, de manier waarop je website eruit ziet, de informatie die je deelt, je drive. Het is een samenvoegsel van dingen en elke persoon interpreteert die combinatie weer op zijn eigen manier.

Ga mee met veranderingen

Je zult zien dat je bedrijf, jijzelf en de markt continu in ontwikkeling zijn. Dat moet jouw persoonlijke merk dus ook zijn. Dus blijf leren en luisteren en stel bij.

Gratis inzicht in jouw persoonlijke dna

Heb je hier nog vragen over? Of wil je weten hoe je verder kan werken aan je persoonlijke merk?

Misschien is dan een zichtbaarheidgesprek wel wat voor jou. Tijdens deze telefonische strategiesessie gaan we werken aan het volgende:

  • Ik geef je inzicht in hoe je door je online zichtbaar te maken nieuwe klanten kunt aantrekken
  • Je ontdekt wat jouw blokkades zijn en wat je tegenhoudt om beter zichtbaar te zijn
  • Je krijgt kijk op hoe belangrijk zichtbaarheid is en welke eerste stappen je moet zetten

Het zichtbaarheidgesprek duurt ca. 30-45 minuten. Heb je interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation