Maak een omzetboost door betere online zichtbaarheid

Wat belemmert jou om nóg succesvoller te zijn? Start 2017 goed door nieuwe stappen met je bedrijf te gaan zetten.

Ik spreek bijna dagelijks ondernemers. Interessant om te horen hoe anderen hun bedrijf voeren. Iedere ondernemer ervaart pieken en dalen in het ondernemerschap. Tijdens deze gesprekken valt het me op dat het niet altijd meevalt om de mindset vast te houden die je nóg meer succes oplevert.

Sommige ondernemers leggen zich neer bij zaken waarover ze eigenlijk niet zo tevreden zijn. Onder het mom van ‘ik heb het al zo druk en werk al zo hard’, ‘dat vinden mijn klanten vast te duur’ of ‘dat kan ik niet’ accepteren ze dat ze niet verder kunnen ontwikkelen.

Andere ondernemers pakken elke uitdaging aan en gaan echt voor groei. Groeien als ondernemer en groeien met de omzet.

Ik hoor bij de laatste soort. Natuurlijk baal ik als dingen niet lukken, en ik zit ook wel eens in een wak, maar ik maak van elke ‘nee’ en elke ‘berg’ een leermoment zodat het de volgende keer wel lukt. Gesprekken met mijn businesscoach en met andere experts uit mijn netwerk stimuleren me hierin.

Ik vind het super om ondernemers te leren hoe ze succesvoller kunnen zijn. Door mijn jarenlange ervaring als online marketeer weet ik hoe je omzet stijgt door toepassing van Personal Branding en online marketing. En echt, daar hoef je niet veel meer uren voor te werken. Deze kennis deel ik graag met jou.

Uitnodiging voor deelname aan ‘Omzetboost door zichtbaarheid’

‘Omzetboost door Zichtbaarheid’ is een programma waarbij ik zelfstandige professionals zoals jij gedurende 6 maanden intensief begeleid naar meer omzet. Betere online zichtbaarheid is hier het sleutelbegrip. Tijdens dit traject komen we zes keer in kleine groepjes bij elkaar. Sessies waarin je veel kennis krijgt aangereikt en deze ook echt gaat toepassen. Wil je weten wat?

  • alles over online marketingstrategieën
  • wie is jouw ideale klant en hoe bereik je hem/haar?
  • hoe vraag je goede prijzen in plaats van altijd uurtje-factuurtje?
  • een marketingpyramide en een marketingkalender: hoe pak je dat aan?
  • hoe schrijf je persoonlijke teksten voor social media en je website?

Maar je leert vooral dat het goed is om zichtbaar te zijn, te vertellen wie je bent, wat je passie is en waarom je zo goed bent in wat je doet.

Naast deze 6 ‘live’ dagen is er volop e-mailcontact en zijn er individuele coachcalls waarbij we inzoomen op jouw persoonlijke situatie.

Ben jij ambitieus en toe aan écht nieuwe stappen met je bedrijf? Stop met plannen en start met doen. Geef je nu op voor ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ en start het jaar 2017 goed. We beginnen op 2 februari.

Zoals je inmiddels van me gewend bent, betalen snelle beslissers minder… Als je vóór 5 december inschrijft, krijg je maar liefst € 500 korting.

buttons-nieuwsbrief

Wil je zeker weten dat ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ voor jou de beste keuze is? Meld je dan per mail aan voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bepalen we samen of ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ echt bij je past. Mijn mailadres is janke@hetplan.info.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation