Wil je nu écht nieuwe stappen gaan zetten als ondernemer? Maak een omzetboost!

Wil je nu écht nieuwe stappen gaan zetten als ondernemer?

 

Wil je nu écht nieuwe stappen gaan zetten als ondernemer? Maak een omzetboost!Ik spreek zeer geregeld ondernemers die zich hebben opgegeven voor een gratis marketinggesprek. Hartstikke leuk om verschillende ondernemers op die manier te spreken. En ik leer zelf ook nog veel van deze gesprekken. Soms spreek ik professionals met een expertise waarvan ik nog nooit eerder heb gehoord. Reuze interessant. Ook hoor ik welke problemen deze ondernemers ervaren én hoe ze die oplossen. Hoe ze hun bedrijf runnen en wat de pieken en dalen zijn die ze als ondernemer ervaren.

Omgaan met tegenslagen en groeistuipen

Sommige ondernemers leggen zich neer bij zaken waarover ze eigenlijk niet zo tevreden zijn. Onder het mom van ‘dat is niet voor mij’, ‘dat kan ik niet’ of ‘ik heb het al zo druk’, accepteren ze dat ze niet verder groeien.

Andere ondernemers pakken echter elke uitdaging aan en gaan ervoor om steeds beter te worden en meer omzet te halen. Ik hoor bij de laatste soort. Natuurlijk baal ik als dingen niet lukken, maar ik probeer van elke ‘nee’ en elke ‘berg’ iets te leren zodat het de volgende keer wel lukt. Dit betekent dat ik ook regelmatig uit mijn comfortzone moet kruipen, maar dat hoort echt bij ondernemerschap.

Ik help graag ondernemers om te groeien, om betere ondernemers te worden (want in hun vak zijn ze al heel goed, daar hoef ik ze niets over te leren ?). Dat groeiproces stimuleer ik vooral met mijn jarenlange ervaring als online marketeer, bedrijfskundige én doordat ik ervaringsdeskundige ben als ondernemer. Ik weet waar je tegenaan loopt, weet hoe belangrijk het is dat je zichtbaar bent, en ik weet hoe je je omzet kunt verhogen zonder dat je veel meer uren moet gaan werken. Deze kennis deel ik graag met jou.

Omzetboost door zichtbaarheid

Een aantal keren per jaar ga ik met een koppel ondernemers van start met  ‘Omzetboost door zichtbaarheid’. Dit is een programma waarbij ik zelfstandige professionals gedurende zes maanden begeleid naar meer omzet door betere zichtbaarheid. Ik geniet van de dagen waarop we als groep bij elkaar komen om de theorie door te nemen en praktijkoefeningen te doen. Het is fantastisch om te zien hoe de deelnemers het geleerde in de praktijk brengen en om ze te zien groeien. Groeien met hun zelfvertrouwen en groeien met hun omzet. Super toch?

Beter inzicht in je onderneming en meer kennis over online marketing

De ondernemers die meedoen aan ‘Omzetboost’ ontwikkelen zich doordat ze van alles leren over online marketingstrategieën en door de intensieve begeleiding die ik geef. Zo leren ze hoe de digitale klantreis werkt. Ze krijgen inzicht in wie hun ideale klant is en vooral hoe ze deze ideale klant kunnen bereiken in de verschillende fases van de klantreis. Ze leren welke marketingtools ze het beste kunnen inzetten (en ook welke voor hen niet relevant is). Ze leren welke marketingstrategie klanten oplevert en hoe je goede prijzen kunt vragen in plaats van het uurtje-factuurtje-principe. Ik help ze met het maken van een goed aanbod zodat de marketingpiramide gevuld is met interessante diensten voor hun klant. Ze leren goede, persoonlijke teksten te schrijven die ze kunnen gebruiken op hun website en in de sociale media. En natuurlijk leer ik ze ook hoe ze die teksten het beste op hun website kunnen zetten zodat ook de Google spider de website kan vinden. Dit doen we door zoekmachineoptimalisatie (seo). En vooral worden ondernemers zich ervan bewust dat het goed is om zichtbaar te zijn; om te vertellen wie je bent, wat je passie is en waarom je zo goed bent in wat je doet.

Ben jij ambitieus en toe aan écht nieuwe stappen met je bedrijf? 

  • Wil je meer klanten helpen en frustreert het je dat je deze klanten niet bereikt?
  • Wil je verder groeien met je omzet en weet je dat je dit niet alleen kunt?
  • Wil je echt opvallen bij je doelgroep en duidelijk maken wat jou onderscheidt in de markt?
  • Wil je dát doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt?

 

Hoe zou het voor je zijn als je dit allemaal kunt leren zodat je naar een nieuw niveau kunt doorgroeien?
Ik leer het je graag tijdens het halfjaarprogramma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#ff9c00″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”/mijn-diensten/omzetboost/” target=”_self” align=”center” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Omzetboost door zichtbaarheid[/mk_button]

Ben je er klaar voor om nieuwe uitdagingen aan te gaan?

Wil je zeker weten dat ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ voor jou de beste keuze is? Meld je dan per mail aan voor een vrijblijvend gesprek. We gaan dan samen bepalen of het programma echt bij je past. Mijn mailadres is janke@hetplan.info

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation