wil je op jouw
bedrijf focussen?
Boek een
Focusdag op maat!

Vraag het maar
aan Papa!

Focusdag op maat

Tijdens een exclusieve 1-op-1-focusdag krijg jij en/of je marketingmedewerker inzicht in hoe jouw bedrijf én producten beter zichtbaar worden zodat meer klanten ze weten te vinden en tot aankoop overgaan.

We focussen op je gehele online aanwezigheid, dus website, sociale media maar ook als dat van toepassing is op advertising, Google Mijn Bedrijf, beoordelingwebsites et cetera. We geven aan die onderwerpen aandacht die voor jouw onderneming belangrijk of lastig zijn.

Mogelijke onderwerpen tijdens de marketing focusdag zijn:

  • Wie zijn je klanten? Persona’s?
  • Waar is deze klant en hoe (via welke kanalen) bereik je die het beste?
  • Wat onderscheidt jouw bedrijf of jouw diensten van andere aanbieders? En welke unieke zoektermen / focus levert dit op?
  • Wat voor soort content kan het beste gebruikt worden in de verschillende fases van de klantreis? En welke marketingtools zet je in, zodat de zichtbaarheid in elke fase van de klantreis optimaal is?
  • Hoe werkt zoekmachine optimalisatie (SEO)? We kunnen tijdens de dag direct een aantal teksten op de website optimaliseren.
  • Welke online marketingtools worden al gebruikt? Leveren die voldoende traffic op of kunnen deze op een andere manier ingezet worden? En hoe is dit te meten met bijvoorbeeld Google Analytics?
  • Hoe gaat het met de sociale media? Hoe zit het met de betrokkenheid? Lukt het om regelmatig een update te plaatsen? Of loop je te stoeien met onderwerpen?
We zullen deze dag zoveel mogelijk inzoomen op jouw onderneming. Daarom hebben we voorafgaand aan de dag een telefonisch gesprek waarin we samen bepalen welke onderwerpen we tijdens de focusdag behandelen.

Indien gewenst kunnen we de dag afsluiten met een concreet actieplan in de vorm van een marketingplanning.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer over de 1-op-1-focusdag.

Of plan gelijk een telefonisch kennismakingsgesprek in via bovenstaande button.

Janke Papa
marketing en Personal Branding de schat!

WordPress development door Webstation