Omzetboost door zichtbaarheid

Ben je al succesvol, maar wil je nu echt nieuwe stappen gaan zetten met je bedrijf?

Dagelijks spreek ik zelfstandige professionals. Ik leer heel veel van deze gesprekken. Ik hoor hoe anderen hun bedrijf voeren, de problemen waar ze tegenaan lopen en hoe ze die oplossen en over de pieken en dalen die je als ondernemer ervaart.

Sommige ondernemers leggen zich neer bij zaken waarover ze eigenlijk niet zo tevreden zijn. Onder het mom van ‘dat vinden mijn klanten te duur’, ‘dat kan ik niet’ of ‘ik heb het al zo druk’, accepteren ze dat ze niet verder kunnen groeien.

Andere ondernemers pakken echter elke uitdaging aan en gaan ervoor om steeds beter te worden en meer omzet te halen. Ik hoor bij de laatste soort. Natuurlijk baal ik wel eens als dingen niet lukken, maar ik probeer van elke ‘nee’ en elke ‘berg’ iets te leren zodat het de volgende keer wel lukt. En ik help ook graag andere ondernemers om beter te worden. Dit doe ik vooral met mijn jarenlange ervaring als bedrijfskundige en marketeer. Ik ken het belang van zichtbaar zijn en weet hoe je je omzet kunt verhogen zonder dat je veel meer uren moet gaan werken. Deze kennis deel ik graag met anderen.

 

Omzetboost door Zichtbaarheid

Afgelopen vrijdag was de laatste dag voor de deelnemers van ‘Omzetboost door Zichtbaarheid’. Dit is een programma waarbij ik zelfstandige professionals gedurende 6 maanden begeleid naar meer omzet door betere zichtbaarheid. Ik geniet van de dagen waarop we als klein groepje bij elkaar komen om de theorie door te nemen en praktijkoefeningen te doen. Ik ben dan wel de trainer, maar voel me echt onderdeel van de groep. Het is fantastisch om te zien hoe de deelnemers het geleerde in de praktijk brengen en om ze te zien groeien. Groeien met hun zelfvertrouwen en groeien met hun omzet. Super toch?

Hoe het kan dat deze deelnemers zo groeien?

Dit komt doordat ze van alles leren over online marketingstrategieën en door de intensieve begeleiding die ik ze geef. Zo geef ik ze inzicht in wie hun ideale klant is en vooral hoe ze deze ideale klant het beste kunnen bereiken. Welke marketingtools ze het beste kunnen inzetten. Ik leer ze welke marketingstrategie klanten oplevert en hoe je goede prijzen kunt vragen in plaats van het uurtje-factuurtje-principe. Ik help ze met het maken van een marketingpyramide en een marketingkalender. Ik leer ze goede, persoonlijke teksten te schrijven die ze kunnen gebruiken op hun website en in de sociale media. En vooral leer ik ze dat het goed is om zichtbaar te zijn; om te vertellen wie je bent, wat je passie is en waarom je zo goed bent in wat je doet.

 

Ben jij ambitieus en toe aan een écht nieuwe stap met je bedrijf? 

  • Wil je graag verder groeien met je omzet en weet je dat je dit niet alleen kunt? 
  • Wil je echt opvallen voor je doelgroep en duidelijk maken wat jou onderscheidt in de markt? 
  • Wil je liever andere opdrachten en leukere klanten? 
  • Wil je dat doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt?

Hoe zou het voor je zijn als je dit allemaal kunt leren zodat je naar een nieuw niveau kunt doorgroeien? Ik leer het je graag tijdens het halfjaarprogramma ‘Omzetboost door Zichtbaarheid’.

Ben je er klaar voor om nieuwe uitdagingen aan te gaan?

Wil je zeker weten dat ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ voor jou de beste keuze is? Meld je dan per mail aan voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we samen bepalen of ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ echt bij je past. Mijn mailadres is janke@hetplan.info

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation