Met voldoende omzet meer vrijheid

Nu even niet…

Vorige week was ik een week in Friesland. Wat is het toch een luxe dat je zomaar weg kunt gaan zonder dat je ook maar iemand toestemming hoeft te vragen. Heerlijk! Voor mij een van de grote voordelen van het ondernemerschap. Maar goed. In Friesland heb ik weer eens ervaren hoe slim het is om even ‘afstand’ te nemen van je bedrijf. Ik kreeg direct plannen en ideeën om de komende maanden uit te werken.

Hoe dat er precies uit komt te zien, weet ik nog niet. Maar het borrelt en bruist en deze week ga ik hier met mijn coach lijn in aanbrengen.

Wil je ook ervaren hoe het is om ‘afstand’ te nemen van je bedrijf? Om te bedenken wat je wilt veranderen en wat juist niet? Om te focussen op betere online zichtbaarheid voor meer omzet? Ga dan mee op workation naar Spanje.

Door de letterlijke afstand die je creëert, dwing je jezelf om vanuit een ander perspectief naar je bedrijf te kijken – en daarmee vaak ook naar jezelf. Doordat je niet gestoord wordt door dagelijkse beslommeringen, telefoon, mail, je gezin, je boodschappen en noem maar op, kun je echt focussen op je bedrijf en jezelf als ondernemer. Door de inspirerende omgeving en de efficiënte manier van leren is een workation een zeer effectieve investering en goed voor de productiviteit. Daarnaast draait het ook om netwerken, socializen, elkaar inspireren en bruine benen J

Tijdens de workation werken we elke ochtend tussen 9 en 13 uur aan je online zichtbaarheid, door middel van theorie en praktijkoefeningen. Want als je beter zichtbaar bent, vinden potentiële klanten je sneller en groeit je omzet. Je leert hoe je via Personal Branding nieuwe stappen zet met je bedrijf. Zo krijg je meer klanten door precies dat te doen wat je het liefste doet.

De rest van de dag maak je huiswerkopdrachten, brainstorm je met andere deelnemers en wissel je kennis uit. Je implementeert het geleerde ter plekke zodat het resultaat gewaarborgd is. Hierdoor leer je in 4 dagen waar je normaliter een aantal maanden mee bezig bent. Daarnaast is er tijd om te genieten van het prachtige Andalusie, wandelen, naar het strand gaan, lekker eten en drinken, mooie plekjes ontdekken. Precies waar jij op die momenten zin in hebt. Alleen of met anderen. Alles mag, niets moet.

De workation vindt een aantal keren per jaar plaats.

Omdat je zelf je ticket boekt, ben je flexibel in de duur van je reis. Het programma is 4 dagen maar je kunt natuurlijk ervoor kiezen om een paar dagen eerder te komen of om een paar dagen langer te blijven. Ook is het heel goed mogelijk om iemand mee te nemen. Hij/zij kan zichzelf vast goed vermaken in de ochtend en de rest van de dag heb je alle tijd voor hem/haar J.

Ik verheug me op je deelname! Trekt het jou ook aan? Ik kan me voorstellen dat je eerst nog contact met me wilt om te sparren of de workation geschikt voor jou is. Bel me hiervoor op 06-54626631 of mail naar janke@hetplan.info

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation