Omzetboost door zichtbaarheid Het Plan Personal Branding Amsterdam en Haarlem

Ben jij goed in wat je doet, maar heb je onvoldoende omzet?

Wat heb ik toch een leuk vak! Ik spreek ontzettend veel bevlogen ondernemers. Stuk voor stuk mensen met een plan en met passie. Heel inspirerend om deze mensen te spreken. Juist al die gesprekken en ‘de kijkjes in de keuken’ die je bij iedereen krijgt, maken mijn werk zo aantrekkelijk en stimulerend.

Jammer genoeg spreek ik deze ondernemers vaak niet voor niets. Als hun business goed loopt en ze zeer tevreden zijn, geven ze zich immers niet snel op voor een gesprek met mij. De ondernemers die mij wél opzoeken, zijn meestal ondernemers met een probleem… En dat probleem is over het algemeen dat ze onvoldoende klanten en omzet hebben. Soms zelfs zo weinig klanten dat ze bijna genoodzaakt zijn om te stoppen met hun bedrijf en weer in loondienst te gaan. En dat is buitengewoon jammer. Want ze doen zo graag wat ze doen en ze zijn er ook heel goed in!

Herken je dit? Loop jij ook (weleens) te worstelen met het vinden van meer klanten? Of lukt het je maar niet om je omzet te laten groeien?

Ik had hier zelf een aantal jaren geleden ook moeite mee. Ik kon niet goed duidelijk maken waarvoor men bij mij moest aankloppen. Wat mij nou precies onderscheidde van andere online marketeers. Nú weet ik dat ik mezelf toen vooral profileerde als een generalist, een eenheidsworst dus, en niet als expert. Ik zag dat echter niet. Ik dacht dat mijn expertise heel duidelijk naar voren kwam. Dit kwam door de oogkleppen die ik op had. De tunnelvisie.

Volgens mij hebben veel ondernemers een soort blinde vlek als ze naar hun eigen bedrijf en naar zichzelf kijken. Daarom is het zo enorm belangrijk om mensen om je heen te verzamelen die je feedback geven. Die je helpen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Op een manier zoals een potentiële klant je ziet. Want pas als jij weet waarom een klant jou zoekt en wat jij precies voor hem of haar kunt betekenen, word je door deze specifieke klant als expert gezien. En gevonden!

Hoe dit precies werkt vind ik super interessant. Het is een samenspel van online marketing, Personal Branding en coaching. Ik heb me gespecialiseerd in online zichtbaarheid voor zelfstandig ondernemers. En dan vooral voor ondernemers die ‘uren’ verkopen. Die bijvoorbeeld advocaat, coach, consultant of architect zijn. Dienstverleners of kenniswerkers noem ik het vaak.

Voor deze groep ondernemers heb ik het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ ontwikkeld. Een programma waarin je gedurende 6 maanden heel veel leert én implementeert over je onderneming, je klant en je online zichtbaarheid.

Juist nu het economisch vrij goed gaat, is het belangrijk om in je bedrijf – en dus ook in jezelf – te investeren. 

In de online marketingwereld gaan de ontwikkelingen zo snel dat je wel moet blijven leren. Ik doe dat. En alles wat ik leer, geef ik weer door aan mijn deelnemers, zodat ze nog beter gevonden worden door hun prospects.

Wil jij ook meer klanten en meer omzet halen? En ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan ondersteunen? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Je kunt hier alles lezen over het programma en ook over wat het eerdere deelnemers heeft opgeleverd. Vanzelfsprekend heb ik ook andere manieren om je te begeleiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een business retreat naar Spanje? Na 4 dagen intensief leren heb je duidelijk zicht op de nieuwe stappen die je met je bedrijf wilt gaan zetten. En natuurlijk zijn een-op-eengesprekken ook altijd mogelijk.

Ik hoor het graag als je hier vragen over hebt of als je interesse hebt in een van mijn programma’s en wens je veel succes toe met je onderneming.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation