gratis e-book: 9 tips om via LinkedIn gevonden te worden door je potentiële klant

LinkedIn – zin of onzin?

Ik verbaas me er steeds weer over dat ondernemers de kansen van LinkedIn niet zien.
Velen zitten erop ‘omdat het moet’ of hebben een keer een profiel aangemaakt en doen er vervolgens niets mee. Zonde!

Als je LinkedIn op de juiste manier gebruikt dan is dat een fantastische manier om in contact te komen met je doelgroep. Zie het niet als een bedreiging. Ik hoor wel eens mensen zeggen dat ze niet alles met iedereen willen delen, ze willen dingen voor zichzelf houden. Helaas, de wereld is veranderd. Internet heeft hiervoor gezorgd en dit zal echt niet meer weggaan. Om succesvol te kunnen ondernemen is het nodig om zichtbaar te zijn. Pas als je zichtbaar bent word je gevonden.

Ook hoor ik wel eens van klanten dat ze LinkedIn maar ingewikkeld vinden. Ze weten niet zo goed hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Dat snap ik wel. Vooral ondernemers die nog niet zo scherp hebben hoe ze zichzelf het beste op de markt kunnen zetten – hun eigen unieke, authentieke onderscheidende vermogen – worden geconfronteerd met vragen die lastig te beantwoorden zijn.

Om je hiermee te helpen heb ik een gratis e-book geschreven met 9 tips voor een goed LinkedIn profiel. Als je deze 9 stappen zet sta je heel professioneel op dit prachtige zakelijke netwerk. Maar ook wie denkt LinkedIn al op de juiste manier in te zetten, kan vast nog wat leren van dit boek. Download het dus en lees het op je gemak door. Veel succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation