gratis e-book: 9 tips om via LinkedIn gevonden te worden door je potentiële klant

LinkedIn heeft een nieuwe lay-out! Ben je nieuwsgierig naar wat er veranderd is?

Ik maak nog steeds mee dat ondernemers de kansen van LinkedIn niet zien. Ze zitten erop ‘omdat het moet’, of ze hebben een keer een profiel aangemaakt en doen er vervolgens niets mee. Zonde!

Gebruik LinkedIn op de juiste manier en je hebt een fantastisch middel om in contact te komen met je doelgroep. Zie het vooral niet als een bedreiging. Ik hoor mensen weleens zeggen dat ze niet alles met iedereen willen delen. Dat ze bepaalde zaken voor zich houden. Helaas voor hen: de wereld is veranderd. Internet is hiervan de grote aanstichter en geloof me, dat gaat niet meer weg. Om succesvol te ondernemen, is het nodig om zichtbaar te zijn. Pas als je zichtbaar bent, word je gevonden.

Ook hoor ik weleens van klanten dat ze LinkedIn ingewikkeld vinden. Ze weten niet goed hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Dat snap ik wel. Vooral ondernemers die nog niet scherp hebben hoe ze zichzelf op de markt willen zetten – hun eigen unieke onderscheidende vermogen – worden geconfronteerd met vragen die lastig te beantwoorden zijn.

En als je dan denkt dat je eíndelijk weet hoe LinkedIn werkt, dan passen ze hun hele lay-out aan en kun je weer opnieuw beginnen… Tenminste, zo lijkt het, maar dat valt gelukkig mee. De nieuwe lay-out is overzichtelijker geworden en in dezelfde stijl als de mobiele app. Een aantal functies is aangepast en een aantal is verdwenen.

Al eerder schreef ik het e-book ‘9 gratis tips om via LinkedIn gevonden te worden door je potentiele klant’. Dit e-book heb ik nu aangepast naar de nieuwe LinkedIn regels en lay-out. Als je deze negen stappen zet, sta je heel professioneel op dit prachtige zakelijke netwerk. Maar ook wie denkt LinkedIn al op de juiste manier te gebruiken, steekt vast nog wat op van dit boek. Download het dus en lees het op je gemak door. Veel succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation