Leren en implementeren bij online training

Implementeer jij alles wat je geleerd hebt tijdens een workshop of training?

Ben je toe aan een omzetboost voor je bedrijf? Ben je er helemaal klaar mee om keihard te werken zonder dat deze groei gerealiseerd wordt? Ben je bereid om je werkzaamheden op een andere manier in te delen en te focussen op dát wat voor jouw bedrijf belangrijk is? Wil je leren hoe je door inzet van online marketing en Personal Branding makkelijker klanten aantrekt, en wil je hierbij begeleid worden door een ervaren marketeer?

Investeren in jezelf is investeren in je bedrijf

We weten allemaal dat je als ondernemer aan je bedrijf en aan jezelf moet blijven werken. Dit doen we via workshops en trainingen. Maar als je een workshop of training hebt gevolgd, ben je daarna vaak zo druk met andere dingen dat je geen tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen. Met het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ lukt je dat wél!

Leren én implementeren

In mijn trainingen leren zelfstandige professionals hoe ze meer verdienen door beter zichtbaar te zijn, zodat zij gebeld worden door potentiële klanten in plaats van uren te moeten acquireren en dan maar afwachten wat er gebeurt. Daarom wil ik dat mijn klanten daadwerkelijk het geleerde in de praktijk brengen, zodat ook zíj resultaat hebben. 100%. De oplossing hiervoor: herhalen én direct implementeren.

Tijdens ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ doen we dat; je leert én implementeert.

Tijdens de 6 ‘live’ dagen krijg je veel theorie. Deze theorie werken we direct uit in praktische oefeningen en implementeer je ook ter plekke. Naast de ‘live’ dagen zijn er individuele coachingsessies en krijg je huiswerkopdrachten, zodat we zeker weten dat je alles uit deze training haalt.

Ik leer je onder andere hoe je, op een eenvoudige manier, een goed werkend online marketingsysteem in je bedrijf implementeert, zodat je beter zichtbaar wordt. Hoe je in jouw branche als expert gezien wordt, waardoor klanten jou bellen in plaats van dat je uren moet zóeken naar nieuwe klanten. Ik verdiep me in jouw bedrijf en in je doelgroep, zodat ik je goede, direct toepasbare adviezen kan geven.

Omzetboost door zichtbaarheid’ is een exclusief programma met een beperkt aantal plaatsen. Hierdoor kan ik iedereen voldoende aandacht geven. Ik maak graag tijd vrij om telefonisch met je door te nemen of ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ voor jou geschikt is en of het goed aansluit op jouw situatie.

Ben je geïnteresseerd? Mail me om een (gratis) telefonische afspraak in te plannen. Ik verheug me op een nadere kennismaking.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation