Just do it!

Deze slogan van Nike ken je vast. Hij werd in 1988 geïntroduceerd en heeft Nike geen windeieren gelegd. De missie van Nike was (en is) elke sportman/vrouw ter wereld te inspireren, onder het motto: iedereen met een lichaam is een atleet. De campagne heeft veel mensen uiteindelijk aan het bewegen gekregen.

Als ondernemer ervaar je vaak drempels om nieuwe zaken daadwerkelijk op te pakken. Net als wanneer je voor het eerst een bepaalde sport uitoefent, hoor je allemaal stemmetjes in je hoofd: kan ik dat wel, heeft het eigenlijk nut, is het de investering (in tijd en/of geld) waard, hoe zullen anderen hierover denken et cetera.

Hoor jij deze stemmetjes ook weleens?

Ik in ieder geval wel. Soms luister ik ernaar en soms negeer ik ze volkomen. En het grappige is dat als ik deze stemmetjes negeer, ik daarna supertrots op mezelf ben. Want ik heb het tóch gedaan! En vaak was het nog leuk, nuttig en goed ook J

Daarom mijn tip voor deze week: Just do it! Begin met iets waar je al lang geleden mee had willen starten en laat me eens weten hoe dat gegaan is. En weet, marathonlopers begonnen ook eerst met 5 kilometer…

Zou je eigenlijk eens moeten beginnen met het implementeren van online marketing in je bedrijf? En kun je wat advies gebruiken om deze eerste stappen te zetten? Geef je dan op voor een gratis marketinggesprek. Ik leer je graag hoe je jezelf in beweging krijgt. Als een soort persoonlijke Nike-campagne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation