Personal Branding workation op Kreta

Jij wilt toch ook op workation?

Op dit moment geniet ik van een heerlijke ijskoffie op het strand van Punta Umbría. Eigenlijk had ik gehoopt hier samen met een aantal ondernemers aan het werk te zijn. Maar dat is niet gelukt. Nu ben ik samen met mijn partner André, wat natuurlijk ook heel fijn is. De reden dat de (re)treat niet doorging? Simpelweg te weinig aanmeldingen.

Ik heb wel veel positieve reacties ontvangen, maar ook vragen en opmerkingen. En daar ben ik blij mee want daar leer ik van. Een van de opmerkingen: men vond het niet leuk dat het alleen voor vrouwen was. En een ander punt: oktober is vaak al zo druk. Daarom heb ik nu iets nieuws voor je ontwikkeld: De workation. Een Business Retreat voor vrouwen én mannen, een combinatie van werken en relaxen, in een echt relaxte omgeving. Ik vertel je hieronder meer over deze workation.

De ‘Workation in Spanje’

Tijdens deze Business Retreat / workation kom je helemaal tot rust. Je staat ‘s ochtends op met het zonnetje en geniet van een heerlijk ontbijt.

Vervolgens werk je een aantal uren aan je bedrijf (en niet vóór je bedrijf). In de ochtenden pakken we je online zichtbaarheid op een relaxte en vernieuwende manier aan. Ik leer je stappen te zetten met je bedrijf via Personal Branding, zodat je meer klanten aantrekt. Je leert dit aan de hand van theorie, maar gaat ook direct aan de slag met oefeningen en praktische invulling van jouw online marketingaanpak.

De rest van de dag vul je zelf in. Wil je doorgaan met het uitwerken van het geleerde? Of ga je lekker wandelen, naar het strand, mooie plekjes ontdekken? Je kunt precies doen waar jij op die momenten zin in hebt. Alleen of met anderen. Alles mag, niets moet.

Deze workation is voor ambitieuze ondernemers 

Ben jij toe aan een nieuwe stap met je bedrijf? Draai je al jaren ongeveer dezelfde omzet en wil je graag dat deze gaat groeien? Vind je dat je meer moet opvallen maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is deze Business Retreat echt iets voor jou!

Uit ervaring weet ik dat het goed is om ‘even helemaal weg te zijn’ uit je dagelijkse omgeving. De letterlijke afstand die je creëert, dwingt je om van een figuurlijke afstand naar je bedrijf te kijken – en daarmee vaak ook naar jezelf. Doordat je niet gestoord wordt door dagelijkse beslommeringen, telefoon, mail, de gezinsagenda, je boodschappen en noem maar op, kun je focussen op je bedrijf en op jezelf als ondernemer. Een workation is goed voor de productiviteit, mede door de stimulerende omgeving. Daarnaast draait het voor een groot deel om netwerken, socializen, elkaar inspireren en bruine benen!

De workation vindt plaats op een prachtige, inspirerende, super stille plek in Andalusie. Elke ochtend tussen ongeveer 9 en 13 uur werk je aan je online zichtbaarheid. Na deze workation weet je:

  • Wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je dit vertelt in je marketingboodschap en pitch
  • Met welke klanten je graag werkt en hoe je deze bereikt
  • Welke (online)marketingtools nuttig zijn voor jou, en hoe je die inzet binnen jouw bedrijf
  • Welk onweerstaanbaar aanbod past bij jouw klant zodat hij direct ‘ja’ zegt tegen je voorstel
  • Hoe je goede prijzen vraagt in plaats van het ‘uurtje-factuurtje-principe’
  • En nog veel meer…

Je steekt veel op over online marketing en zichtbaarheid, waardoor je omzet stijgt. Daarnaast hou je ook nog tijd over om te ontspannen, te genieten van het prachtige Spanje, te sparren met collega-ondernemers, lekker te eten en helemaal niets te hoeven.

Praktische informatie lees je verder via onderstaande button

Wil je eerst nog even contact met me? Om te sparren of de workation geschikt voor jou is? Of omdat je speciale wensen hebt? Je kunt me altijd bellen op 06-54626631 of mailen naar janke@hetplan.info.

Graag tot ziens in Spanje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation