Even voorstellen
janke papa
(online)marketeer &
personal branding coach

Ik ben Janke Papa, online marketeer, personal brandingspecialist en coach. Net zoals voor andere zelfstandigen is mijn achtergrond één lange ontdekkingsreis. Na de studie bedrijfseconomie werkte ik met veel plezier als merkenbouwer voor een internationaal handelshuis. Zoveel geleerd. Maar uiteindelijk was ik er toch niet happy. Ondanks de vrijheid, de fraaie auto en de geweldige beloning. Mijn hart lag elders. Herkenbaar?

Nu vele jaren later hebben alle ervaringen, vele leerscholen, opdrachtgevers en tranen geleid tot Janke Papa’s Plan voor online marketing en personal branding. En ik mag mezelf succesvol noemen. Mijn grote kracht: het goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, dienstbaarheid en mijn schat. Aan kennis, ervaring, inzichten, enorme netwerk en aan wie ik ben in de omgang. Profiteer ervan. Geef je op voor een gratis, telefonisch, marketinggesprek.

What makes your heart sing?

Tegenwoordig heeft iedereen het over passie. Een belangrijk woord, ook als je het over Personal Branding hebt. Steve Jobs vroeg het anders: What makes your heart sing? En die vraag is eigenlijk leuker om te beantwoorden…

Ik vind het enorm fijn om mensen te helpen. En vooral om zelfstandige professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Door mijn jarenlange ervaring als online marketeer en Personal Branding coach, in combinatie met mijn bedrijfskundige achtergrond, kan ik ondernemers nieuwe stappen laten zetten met hun onderneming. Ik help ondernemers om te groeien. 

Het geeft voldoening als ik van deelnemers aan mijn programma’s hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of alleen nog maar leuke klanten. Daar doe ik het voor. Dat is míjn passie.

Daarnaast hou ik van reizen. Van het ontdekken van andere culturen en genieten van mooie landschappen, exotisch eten en leuke mensen. Mijn wens is dan ook om de toekomst mijn bedrijf een deel van het jaar vanuit het buitenland te runnen :- )

WordPress development door Webstation