vip dag online marketing en personal branding voor zp'ers

Hoor jij tot de grijze massa?

Iedereen is uniek, daar geloof ik stellig in. En ik geloof ook dat het belangrijk is om je eigen uniekheid te laten zien. Helaas kom ik in de praktijk te vaak tegen dat iemand vooral kijkt naar zijn/haar concullega en probeert diegene te kopiëren. ‘Want die persoon heeft de top bereikt en dat wil ik ook …’

Als je echter niet gewoon jezelf bent, dan is het heel hard werken om dit vol te houden. Probeer dus bij jezelf te blijven en vooral te benadrukken wat jou van anderen onderscheidt. Op die manier trek je klanten aan die juist dát erg aansprekend vinden.

Dat dit niet meevalt, merk ik geregeld. Ik spreek vaak ondernemers die het helemaal niet leuk vinden, of zelfs ronduit eng, om keuzes te maken en te focussen. Ze volgen allerlei workshops en trainingen om succesvoller te worden, leren alles over sociale media en seo, maar de basis, het uitvinden waarom jíj doet wat je doet, wat jouw passie is en waarin jouw kracht ligt, dat wordt vaak overgeslagen.

Dit is ook niet iets wat je kunt leren in een workshop. Hiervoor heb je één-op-één-advies nodig van iemand die samen met jou bekijkt wat er voor jouw bedrijf nodig is om echt succesvol te zijn. Die samen met jou in de spiegel kijkt en vervolgens met je in beeld brengt wat voor jou de juiste stappen zijn om te zetten.

Ik geniet er altijd van om ondernemers te leren hoe ze hun online zichtbaarheid vergroten zodat ze eenvoudiger nieuwe klanten aantrekken. Dat kun jij ook, precies met díe expertise die jij wilt laten zien.

Ben je benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen? Meld je dan nu aan voor een gratis inzichtgesprek. Met de ingevingen die je tijdens dit telefonische gesprek krijgt, ga je vol energie verder met je bedrijf.

Ik wens je veel mooie inzichten toe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation