Nieuwe klanten vinden jou als je online zichtbaar bent als expert voor hun probleem

Nieuwe klanten vinden jou als je online zichtbaar bent als expert voor hun probleemLaatst sprak ik Els. Els is verkoopcoach en heeft al zeven jaar een eigen bedrijf. Ze traint verkoopteams en zelfstandige professionals zodat deze beter verkopen.

Voordat Els haar eigen onderneming startte, was ze in loondienst als rayonmanager. Ze was goed in haar werk, haalde de omzettargets en adviseerde nieuwe collega’s hoe ook zij hun verkoopdoelstellingen konden halen. Dit laatste vond ze eigenlijk het leukste deel van haar werk. Zó leuk, dat ze besloot om ontslag te nemen en voor zichzelf te beginnen.

Doen wat je graag doet, geeft energie

Els is nog steeds blij met haar keuze van zeven jaar geleden. Ze is sterk in het coachen van verkopers en het succes van haar cursisten geeft haar energie. Maar toch is er een stemmetje… Een stemmetje dat zegt dat ze maar weer in loondienst moet gaan omdat ze dan veel meer kan verdienen.

Want ze heeft wel leuke klanten en ook bedrijven waar ze geregeld een training mag verzorgen, maar haar inkomsten zijn lang niet zo hoog als toen ze in loondienst was. Dit komt omdat het niet lukt om nieuwe klanten ervan te overtuigen dat ze háár moeten inhuren. Hierdoor wordt ze soms onzeker en gaat ze naar dat stemmetje luisteren….

Els wist echter ook zeker dat ze het ondernemerschap ontzettend zou missen als ze weer in loondienst zou gaan. Want in loondienst was er altijd druk om te presteren en was er veel minder vrijheid. Daarom vroeg ze mij tijdens het gratis marketinggesprek om haar te helpen bij nieuwe klanten op het netvlies te komen.

Ik heb Els een aantal tips gegeven die ze direct heeft geïmplementeerd.  En ik heb haar geadviseerd om aan het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ mee te doen.

Hierin begeleid ik haar, en een kleine groep andere ondernemers, met alle online marketingstappen die voor hen nodig zijn om beter zichtbaar te worden. Dit programma is speciaal gericht op kennisondernemers die een aantal jaren aan hun onderneming werken en weten dat er méér mogelijk is. Deze ondernemers help ik door te groeien naar een volgend level.

Wil jij net als Els dat potentiële klanten zien hoe goed je bent? Dat je expert bent voor hun ‘probleem’? Ben je ambitieus en toe aan een echt nieuwe stap met je bedrijf?

Dan is ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ een perfect programma voor jou!

Je zet tijdens het volgen van het programma direct al stappen. En als je klaar bent met ‘Omzetboost door zichtbaarheid’, dan weet je:

  • Wat jou van anderen onderscheidt en hoe je dit vertelt in je marketingboodschap en pitch
  • Hoe je als expert in jouw branche de klanten bereikt waarmee je graag werkt
  • Welke marketingtools nuttig zijn voor jou, en hoe je die inzet binnen jouw bedrijf
  • Hoe zoekmachines werken en hoe je door inzet van zoekmachine optimalisatie beter gevonden wordt
  • Welke sociale media je het beste wel en niet kunt inzetten en hoe je dat doet zonder er veel tijd mee kwijt te zijn
  • Welk onweerstaanbaar aanbod past bij jouw klant
  • Hoe je goede prijzen vraagt in plaats van het ‘uurtje-factuurtje-principe’

En nog veel meer…

Heb je interesse? Geef je dan hier op. Of kijk hier voor meer informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation