Dream big

Dromen en goede voornemens

Allereerst wil ik jou en je geliefden alle goeds toewensen voor 2016. Veel geluk, goede gezondheid en succes!

Heb je ook zo genoten van de feestdagen? Ik wel! Wij waren in Vietnam en hebben genoten van de prachtige natuur, het heerlijke eten, de aardige mensen en het fantastische klimaat.

Tijdens de vakantie is er altijd voldoende tijd om eens na te denken over je bedrijf. Je maakt plannen en streept ook weer dingen af die misschien toch niet zo’n fantastisch idee waren. Ik vind het altijd heerlijk om te dromen. Mijn businesscoach zegt dat je droom eigenlijk onbereikbaar moet zijn, dat het vooral gaat over de rode lijn die in de richting van die droom gaat.

Waarom moet een droom onbereikbaar blijven? Omdat het eigenlijk niet leuk is als je geen droom meer hebt 😉 Zo hoorde ik een verhaal van een man die keihard werkte en spaarde omdat hij een rode Ferrari wilde kopen. Na 40 jaar sparen had hij de felbegeerde sportwagen gekocht. Hij was zo blij als een kind. Na 3 maanden was het nieuwe er af en vond hij het eigenlijk zonde dat de droom voorbij was.

Ik heb zelf een aantal ‘dromen’. Wensen voor mijn bedrijf en voor mijzelf. En gezien de tijd van het jaar, kan ik ze wel onder de noemer goede voornemens brengen. Die goede voornemens wil ik graag met je delen. Je kunt me er op aanspreken als ik me er niet aan houd, de zogenaamde stok achter de deur. Die heb ik namelijk echt nodig en ik wil je vragen of jij dat voor me wilt doen. Wil je dat?

Mijn goede voornemens:

–            Ik ga mijn bedrijf uitbreiden! Deze maand start mijn samenwerking met Irene Put. Ze is VA (virtueel assistent) en gaat me helpen met werkzaamheden waar ik zelf niet zo veel affiniteit mee heb. Hierdoor heb ik meer tijd voor dat wat ik echt heel graag doe: ondernemers helpen om nog beter te presteren met hun bedrijf! Die samenwerking is echt iets wat ik mezelf gun. Een heel fijn gevoel.

–            Ik ga starten met webinars. Ja, echt waar. Seminars die via Internet gevolgd kunnen worden. Ze zijn gratis enbedoeld om hele specifieke onderwerpen te behandelen. Leuk hé? Op die manier kan ik heel veel professionals tegelijk helpen om nog beter zichtbaar te worden.

–            In de loop van het jaar wil ik mijn eerste online trainingen af hebben. Ik geef graag workshops en trainingen over hoe je beter zichtbaar kunt worden voor je ideale klant, zodat je door hen gevonden wordt. Mijn klanten komen vanuit het hele land en ik krijg wel eens de vraag of ik de training niet dichterbij kan komen geven. Daarom lijkt mij online een goede oplossing. Gewoon, de training volgen achter je eigen computer, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

–            Een voornemen dat ik al een tijdje heb, is om elke dinsdag in de oneven week een e-zine te sturen naar al mijn relaties.

–            En dan mijn persoonlijke goede voornemens. Ik wil meer tijd vrij maken om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Lekker dagje shoppen, uit eten, borrelen… En ik zou in 2016 graag weer een mooie verre reis maken, een andere cultuur opsnuiven.

Wil je nu direct al starten met betere zichtbaarheid?

Dan is beginnen met LinkedIn misschien een goed idee voor je. Ik heb een eenvoudig leesbaar e-book geschreven over hoe je kan zorgen voor een goed LinkedIn profiel. Dit e-book getiteld ‘9 tips om met behulp van LinkedIn een sterk merk te worden’ kun je hier gratis downloaden.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation