Ben jij goed in wat je doet, maar lukt het je niet om dit aan anderen te laten zien?

Laatst sprak ik Richard. Richard is trainer en heeft al 5 jaar een onderneming. Hij traint professionals zodat deze beter kunnen verkopen.

Voordat Richard met zijn eigen onderneming startte, was hij als verkoper verbonden aan een groot commercieel bedrijf. Hij was een goede verkoper. Hij haalde altijd zijn omzetdoelstelling en hielp als een soort ‘adviseur’ zijn collega’s zodat ook zij hun doelstellingen konden halen. Hij vond dit ontzettend leuk om te doen. Zo leuk, dat hij besloot om zijn (veilige) baan op te geven en voor zichzelf te beginnen.

Richard is nog steeds blij met wat hij doet. Hij is er goed in en het succes van zijn cursisten geeft hem energie. Maar toch knaagt er iets. Het lukt hem maar niet om als ondernemer echt succesvol te zijn. Hij verdient maar net genoeg om zijn vaste lasten te betalen en om van te leven. Hij heeft een vaste groep klanten die hem erg waarderen. Maar bij nieuwe klanten lukt het hem maar niet om ze te overtuigen met hem in zee te gaan. Hierdoor wordt hij onzeker en geeft hij te snel een korting.

Omdat Richard wist dat korting geven niet de beste oplossing is, heeft hij mij gevraagd om hem te helpen. Hij wil graag beter zichtbaar worden bij nieuwe klanten, zij moeten zien dat hij een echte professional is.

Tijdens het gesprek heb ik Richard een aantal tips gegeven die hij direct kon implementeren.  En ik heb hem geadviseerd om aan het programma ‘omzetboost door zichtbaarheid’ mee te gaan doen. Tijdens dit programma begeleid ik hem, samen met een paar andere ondernemers, met alle online marketing stappen die voor hem nodig zijn om beter zichtbaar te worden. Dit programma is speciaal voor kennisondernemers die een aantal jaren aan hun onderneming werken en weten dat er méér mogelijk is. Deze ondernemers help ik een boost te maken en door te groeien naar een volgend level.

Wil jij net als Richard ook dat potentiële klanten zien hoe goed je bent? Ben je ambitieus en toe aan een echt nieuwe stap met je bedrijf?

Dan is ‘omzetboost door zichtbaarheid’ een perfect programma voor jou!

Je zult tijdens het volgen van het programma direct al stappen gaan maken. En als je klaar bent met Omzetboost door zichtbaarheid, dan weet je:

  • Wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je dit vertelt in je marketingboodschap en pitch
  • Met welke klanten je graag mee werkt en hoe je deze bereikt
  • Welke marketing-tools nuttig zijn voor jou, en hoe je die inzet binnen jouw bedrijf
  • Welk onweerstaanbaar aanbod past bij jouw klant
  • Hoe je goede prijzen kunt vragen in plaats van het ‘uurtje-factuurtje-principe’
  • Hoe je video’s kunt maken waarmee je gevonden gaat worden
  • En nog veel meer…

Heb je interesse? Geef je dan hier op. Of kijk hier voor meer informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WordPress development door Webstation