Ik merk dat ik best onrustig word van alle informatie rondom het Corona virus. Het geeft me een heel dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik ongerust over mijn bejaarde ouders (84 en 85 jaar oud) en vrienden en bekenden die kwetsbaar zijn; aan de andere kant baal ik dat afspraken – hoe logisch ook – niet doorgaan en maak ik me zorgen over mijn bedrijf.

Maar hoe triest en somber de situatie ook is, er is ook een positieve kant. Nog nooit heb ik zoveel leuke, opgewekte, gekke, bizarre, spannende, lieve en mooie filmpjes, gedichtjes, quotes en verhalen langs zien komen. Mensen worden creatief en vindingrijk en iedereen gaat op zijn eigen manier de strijd aan.

Zelf heb ik de afgelopen dagen mijn websites eens grondig nagekeken. Ik heb nieuwe programma’s bedacht (die nog uitgewerkt gaan worden) en afscheid genomen van andere programma’s. En ik heb besloten dat mijn online programma ‘meer klanten door betere online zichtbaarheid’ vernieuwd gaat worden. Ook ga ik de komende weken vaker een nieuwsbrief sturen. Niet wekelijks hoor, maar wel als er interessante dingen zijn om te delen.

Heb jij ook tijd voor reflectie?

Nu het zakelijk gezien waarschijnlijk bij jou ook wat rustiger is, kan dit een goede periode voor je zijn om aan je bedrijf te werken.
Er is tijd om na te denken over je doelen, over nieuwe producten/trainingen, of over een andere aanpak. En je evalueert of je op koers ligt of niet, en waar dat door komt.

Is dat werken aan je bedrijf belangrijk voor je? Dan heb ik een super interessant aanbod voor je.

Zoals ik al schreef ga ik mijn online training vernieuwen. Niet omdat de training inhoudelijk niet meer klopt, maar omdat ik vind dat hij beter vormgegeven moet worden. Versie 2.0 zeg maar. Daarom gaat de huidige versie van het programma in de uitverkoop.

Nu, 70% korting!

Je betaalt geen 347 euro maar nu slechts € 104,10 voor de gehele training! Dit is het zilverpakket.

Op het goud- en platinapakket krijg je tijdelijk maar liefst 50% korting.

Over het online programma ‘meer klanten door betere online zichtbaarheid’

Deze online training kan je lekker veilig, achter je eigen computer, in je eigen tempo en tijd volgen. Tijdens deze training leer ik je, door inzet van Personal Branding, 8 manieren om je te onderscheiden en voor herkenning te zorgen. Hierdoor word je beter zichtbaar en zal je meer klanten krijgen zonder dat het je veel extra (acquisitie)tijd kost. Deze 8 manieren zijn verpakt in 8 lessen; tenslotte is er nog een 9e les waarin je je marketingplanning gaat maken. Elke week krijg je een nieuwe les en dus ben je na 2 maanden klaar met het programma. De training start op het moment dat jij je hebt aangemeld en de factuur hebt voldaan. Je hoeft dus niet te wachten tot een bepaalde dag of datum. Jij hebt de regie.

Wil je liever elke dag een nieuwe les in plaats van elke week, omdat je voldoende tijd hebt om echt ermee aan de slag te gaan, dan kan dat. Stuur me dan even een mail en ik regel het voor je.

Het programma is speciaal gericht op kenniswerkers die graag meer klanten willen, maar geen bergen tijd willen investeren in acquisitie.

Je leert onder andere een scherpe marketingboodschap te formuleren, inzicht te krijgen in je kernwaarden, je drive, je ideale klant, en hoe je op een consistente, herkenbare manier deze klant het beste bereikt.

Klinkt dit voor jou als een perfecte manier om aan je online zichtbaarheid te werken? Meld je dan nu aan.

Deelname aan deze training kost normaliter € 347,- ex btw voor het zilverpakket. Nu ontvang je maar liefst 70% korting waardoor je slechts €  104,10 ex btw (= € 125,96 incl btw) betaald.

Je kunt hier meer lezen over het online programma en de extra bonussen die je erbij krijgt.

Liever ‘persoonlijk’?

Past een ‘live’ training (via skype of zoom) met persoonlijke aandacht beter bij jou dan een online training? Kies dan voor het Goud- of Platinapakket met tijdelijk 50% korting.

Wist je trouwens dat je investering in trainingen, en dus ook dit online programma, fiscaal aftrekbaar is? Afhankelijk van je inkomen betaalt de fiscus je 30-50% van deze investering terug. Hoe fijn is dat!

Ik wens je alle goeds toe!