Heel blij ben ik met de getuigenissen van deze klanten. Meer getuigenissen kun je lezen op mijn LinkedIn profiel.

Met ons Formule Team ‘Natte Afbouw’ wilden we graag verder de kracht van Social Media gaan benutten. Janke Papa van ‘Het Plan’ heeft ons daar super mee geholpen; heel praktisch en in een prettige sfeer zijn we tot goede inzichten gekomen, ik beveel haar van harte aan! Wij zijn in ieder geval klaar om verder te gaan bouwen om via diverse social media met onze klanten & relaties in contact te gaan!

Samen met Janke heb ik de online marketing geprofessionaliseerd. Zij heeft mij ontzettend goed op weg geholpen en mogelijkheden aangeboden die mij nog onbekend waren, zoals een platform van waaruit je meerdere social media kanalen kunt beheren en berichten kunt inplannen. Zeer efficiënt! Ook heeft ze me geholpen met een online programma voor het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven, waarbij het voor ons erg belangrijk was om de respons op de nieuwsbrieven te kunnen meten. Hoeveel klanten openen de mail, hoeveel klanten klikken door, en welke nieuwsberichten waren interessant?

Janke is erg professioneel, heeft enorm veel kennis van zaken, en is daarnaast een fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt mee en vooruit, is rustig, heel duidelijk en weet haar ideeën goed te onderbouwen. Wil je ook groeien in online marketing, dan raad ik Janke absoluut aan!

Rosselle van der Hoek, Marketing @ Peitsman

Wij hebben Janke Papa gevraagd om voor onze dealers van het merk Quick-Step (Laminaat, PVC en Parketvloeren) online marketing en Social Media trainingen op te zetten. Onze dealers kunnen zich inschrijven voor een volledige dag training op maat; kleine groepen met verschillende ervaringslevels.

Janke weet de beginners op een professionele, maar zeker ook zeer persoonlijke manier in te voeren in de verschillende disciplines van Social Media, zoals Facebook en Twitter. Tegelijkertijd brengt ze degenen die al meer ervaring hebben verder met zeer handige en nuttige tips en tricks. Tijdens de trainingen worden ook veel belangrijke en van toepassing zijnde marketing beginselen uitgelegd, zodat de cursisten de volgende dag gelijk en gefundeerd met hetgeen ze geleerd hebben aan de slag kunnen gaan.

Voor Unilin Flooring is Het Plan een leverancier van een complete Social Media Training, waarbij Janke initiatieven neemt om de training steeds gerichter en direct toepasbaar te maken. Een groot voordeel daarbij is haar jarenlange ervaring in de vloerenbranche.

Berry Veldmans, Country Manager Unilin Flooring

Advies nodig om een klein zorgbedrijfje op de kaart te zetten? Dan kan ik u Janke Papa aanbevelen. Uitstekend adviseur op gebied van marketing via social media. Zowel thuis in commerciële producten als producten en diensten binnen de zorg.

Voor mijn nieuwe dienst, The Passion Test, wilde ik voor het verspreiden van die communicatieboodschap mijn gekozen strategie toetsen en een aantal communicatiemiddelen laten maken. Het stond voor mij meteen vast dat ik die opdracht aan Janke Papa van Het Plan gunde. Samen met Janke nam ik mijn communicatiestrategie door en kwamen we o.a. uit op een website (in Engels en Nederlands), een flyer en een voorblad voor trainingsmateriaal en presentatiemappen.

De samenwerking met Janke was voortreffelijk vooral omdat zij mij het regel- en coördinatiewerk uit handen nam en tegelijkertijd mij scherp hield op deadlines. Janke heeft een netwerk van communicatieprofessionals met wie zij werkt en omdat ik bij alles voorkeur heb voor een BNI-lid met een gunfactor, ging zij met mijn voorkeurslijstje aan de slag.

Ken je of ben je iemand die een hands-on marketingmakelaar zoekt? Iemand met een nieuw bedrijf of product en weinig tijd of gelegenheid om zelf achter alles aan te gaan? Wiens tijd kostbaarder is dan de prijs die Janke vraagt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen. Haar offertes zijn eenvoudig helder en haar inzet is haar prijs absoluut waard. Mijn gunfactor voor Janke is nog meer gestegen en ik hoop die met deze testimonial ook bij anderen te hebben geactiveerd.

Clara Overes, The Passion Test

‘Ik ben zeer tevreden over het werk dat Janke geleverd heeft voor Oldenboom. Met name de nieuwe huisstijl en bijbehorende brochures, het ontwerpen van “pijlsnelle leveringen” als ook het verzorgen van de website.

Daarnaast is het uiterst prettig dat Het Plan compleet ontzorgt en ook bijvoorbeeld na het ontwerpen het bijbehorende drukwerk regelt. Ik kan Janke dan ook ten zeerste aanbevelen voor al uw marketingzaken!’